IMG_2165
Beste Bergliefhebber,

De zomervakantie komt eraan en dat betekent dat ook de Norwik kampen weer voor de deur staan. Dit jaar is dat extra spannend omdat het coronavirus, en voornamelijk de maatregelen daaromheen, zich moeilijk laten voorspellen. Zo blijkt maar weer, want een week na de beslissing om Norwik Jong en Norwik 23+ af te blazen zien de omstandigheden voor een wandelkamp in Bulgarije er ineens een stuk rooskleuriger uit! Daarom komen de Norwik Jong en Norwik 23+ staf samen met een nieuw kamp. Ondertussen wordt er ook bij Norwik Ruig niet stil gezeten. De voorbereidingen zijn in volle gang en er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar, dus meld je snel aan!
Logo groot

Norwik nieuwsbrief juni 2021

IMG_1886

Norwik Bulgarije

Nadat de reisbeperkingen voor Bulgarije versoepeld werden is ons Norwik hart weer sneller gaan kloppen. Aangezien Norwik 23+ en Norwik Jong beide hun pijlen op Bulgarije hadden gericht, hebben we de krachten gebundeld en zijn we met een samengestelde staf tot een nieuw kamp gekomen:
Wat? Norwik Bulgarije 2021
Voor wie? Iedereen tussen de 16 en 35 jaar
Wanneer? Van 3 t/m 15 augustus
Waarom? Omdat we deze kans niet willen laten schieten!
We willen jullie middels deze brief uitnodigen om deel te nemen aan deze unieke reis! We kunnen ons voorstellen dat het voor sommigen van jullie zuur is, bijvoorbeeld omdat je vrij had geregeld voor andere data. Voor ons als organisatie is dit kamp echter de enige mogelijkheid, die we met beide handen willen aangrijpen!
Gaat jouw Norwik hart ook sneller kloppen? Meld je dan aan via de knop hieronder. Heb je nog vragen? Mail of bel ons gerust!
Contactgevens
Email: bulgarije@norwik.nl
Telefoon: +316 50 82 79 07 (Marthy Hecker)

Norwik Ruig

Over zes weken is het al zover, dan start de allereerste editie van Norwik Ruig (als het goed is*) aan een spectaculaire 10-daagse wandeltocht door de Pyreneeën. Het gebied waar we naartoe gaan heet Posets-Maladeta; een prachtig nationaal park helemaal in het noorden van Spanje. Het gebied is behoorlijk hoog, de dalen liggen rond de 1500 meter en de toppen komen tot boven de 3000 meter. Het gebied herbergt ook de meest zuidelijk gletsjer van Europa. We zullen veel door hoog alpien terrein lopen en op hoogtes boven de 2000 (!) meter kamperen. Kortom, het belooft een avontuurlijke tocht te worden!
De voorbereidingen zijn op dit moment in volle gang; de route is zo goed als af, het menu wordt samengesteld, liedjes worden uitgezocht en de EHBO kennis wordt weer opgefrist. Denk jij nou, ‘ik zie een wandeltocht met Norwik Ruig ook wel zitten’, dan kun je je nog tot uiterlijk 3 juli aanmelden. Er zijn nog maar enkele plekken vrij dus wacht niet en meld je snel aan!
Contactgegevens
Email: ruig@norwik.nl
Telefoon: +316 42 16 59 51 (Danne Post)

*Wegens de corona reisbeperkingen is het nog eventjes onzeker of het echt door kan gaan, maar we hebben er op dit moment alle vertrouwen in! Binnen enkele weken volgt de definitieve beslissing.
Foto-door-Michiel-Smit-in-Trollheimen
MailPoet