IMG_0737
Hoi avonturier,

Dit is de allereerste nieuwsbrief vanuit stichting Noorderlicht Kampen! In de nieuwsbrief, die drie keer paar jaar gaat verschijnen, houden we je graag op de hoogte van alles waar we als stichting mee bezig zijn en hoe het er met onze kampen voor staat. Deze zomer organiseren we weer twee kampen, namelijk Norwik Noorwegen en Norwik 23+.

We sturen je deze eerste nieuwsbrief eenmalig. Wil je ons blijven volgen, klik dan op de knop hieronder en anders is dit ook gelijk de laatste nieuwsbrief ;)
Lees snel verder!
Logo groot

Norwik nieuwsbrief april 2019

Norwik Noorwegen

Norwik Noorwegen gaat deze zomer naar Rondane! In dit oudste nationaal park van Noorwegen gaan we twee weken lang wandelen, vuurtjes maken en in koude riviertjes zwemmen. Het weer laat zich in de bergen altijd moeilijk voorspellen, maar als het meezit staan we over een aantal maanden op de 2178m hoge Rondslottet. Er zijn nog een aantal plekken vrij; ben je of ken je iemand die twee weken lang op avontuur wil, fysieke grenzen wil verleggen en tussen de 16 en 23 jaar is? Kijk op de site voor meer informatie en wees er snel bij want vol is vol!
Onze facebook groep
IMG_2187
1093841_10200330023961973_496125637_o

Norwik 23+

Norwik 23+ gaat dit jaar ook naar Noorwegen! Wij trekken deze zomer twee weken door het gebergte Hurrungane en Breheimen, gelegen in het nationaal park Jotunheimen. Jotunheimen staat bekend als het land van de reuzen en is het hooggebergte van Noorwegen. Wij gaan dit jaar onder andere de één na hoogste berg Glittertind (2454m) van dat gebied beklimmen. Wij hebben nog plek voor één man. Wil je meer informatie, foto’s bekijken, weten wie dit jaar Norwik 23+ organiseert of op de hoogte gehouden worden via Facebook? Klik!
facebook-128 shot

Wist je dat...

... katoenen kleding niet handig is voor wandelen in Noorwegen? Het absorbeert snel vocht maar droogt langzaam waardoor je snel afkoelt. Kies dus eerder voor synthetische, bamboe of wollen materialen.

... de stichting sinds kort een aantal matjes en rugzakken heeft die deelnemers kunnen huren?

... vanaf de top van de Glittertind kun je de Rondslottet zien en omgekeerd!

IMG_0043
MailPoet