Foto's Norwik 2019 @juriancuypers (FB&IG) - 199 wide
Hoi avonturier,

Afgelopen zomer zijn we met beide kampen in Noorwegen geweest. Hieronder een korte terugblik en de aankondiging dat we nieuwe stafleden zoeken!

Krijg je deze nieuwsbrief nog niet automatisch in je mail? Klik hieronder en lees daarna snel verder!
Logo groot

Norwik nieuwsbrief oktober 2019

Terugblik Norwik Noorwegen

Zijn jullie Noorwegen na het zevende Norwik Noorwegen wandelkamp niet beu? Nou, ook na dit jaar kwamen we er achter dat je nog wel een paar jaar door kunt in dit land. Met een 39-koppige groep trokken we door Rondane. Een uitgestrekt en verlaten stukje Noorwegen, waar je je voor twee weken weg van de mensenwereld waant. Door subtropische omstandigheden hebben we dit jaar uitgebreid kunnen genieten van het zonnetje, meren, riviertjes, siësta’s, kampvuur, pittige wandelingen en contact met elkaar. De ene dag door een steil en bergachtig terrein, vervolgens weer door eindeloze maanlandschappen.

Genieten van het moment en stil staan bij tijd en plaats waren een rode draad dit jaar. Wat vliegt de tijd op een mooie plek met fijne mensen om je heen. Bedankt voor een onvergetelijke zomer!
Foto's Norwik 2019 @juriancuypers (FB&IG) - 103
Foto's Norwik 2019 @juriancuypers (FB&IG) - 160

Terugblik Norwik 23+

Je stapt in de motregen over een stroompje en klimt langs een rotsblok, dan zie je opeens een glinsterend meer met aan de oever verderop verschillende gekleurde tentjes en als op een ansichtkaart de zon die door de wolken breekt, en je weet “hier slapen we vanavond”. Je kijkt degene naast je even aan, glimlacht en samen stap je het laatste half uurtje naar het kamp tegemoet.

Norwik 23+ was dit jaar een aaneenschakeling van teamspirit en natuurelementen met de bergen van Jotunheimen als decor. We volgden de weg van het water, van gletsjerdruppels naar ijskoude zwemmeertjes, via watervallen, naar een woeste beek die indrukwekkende figuren sneed in de rotsen. Als staf was het geweldig om voor een groep mensen een ervaring van verbondenheid met elkaar en met de natuur te mogen organiseren.

Norwik zoekt nieuwe stafleden voor zomer 2020

Dit jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste mensen die ons team komen versterken. Ben jij 23 jaar of ouder? Hou je van wandelen en lijkt het je leuk om één van onze drie wandeltochten te organiseren?

Drie… he?! Ja, naast de bekende oude vertrouwende kampen Norwik Noorwegen en Norwik 23+ willen we dit jaar een nieuwe Norwik opzetten!
Meer informatie over de nieuwe Norwik en hoe je je kunt aanmelden als staflid, klik op noorderlichtkampen.nl/norwik-zoekt-stafleden

Foto's Norwik 2019 @juriancuypers (FB&IG) - 16

Wist je dat...

... de prachtige foto's in deze nieuwsbrief gemaakt zijn door Jurrian Cuypers die op kamp een 1,5 kg zwaar fototoestel mee had?

... rendieren in Noorwegen een hele goede schutkleur hebben? Soms zagen we ze opeens tussen de rotsen zitten op slechts 20 meter afstand!

Foto's Norwik 2019 @juriancuypers (FB&IG) - 74
MailPoet