Foto's Norwik 2019 @juriancuypers (FB&IG) - 472
Hoi avonturier,

De kou, regen, wind, afzien van dit seizoen, het doet af en toe een beetje aan Norwik denken. Wij houden ook van het weer als het niet sunny en snuggy is.

Maar met Norwik 23+ gaan we dit jaar toch wat zuidelijker. Lees snel verder als je wil weten waarheen.

Norwik Noorwegen blijft wel in het noorden, en gaat dit keer het huis van de trollen verkennen!

Logo groot

Norwik nieuwsbrief februari 2020

Norwik Noorwegen naar Trollheimen!

Aankomende zomer verkent Norwik de prachtige bergen van Trollheimen. Het gebied staat bekend om zijn diversiteit aan natuur. Steile en kale bergketens afgewisseld met zachte rivierdalen. Qua klimaat houdt het het midden tussen het oceanische natte klimaat en het veel drogere klimaat uit de binnenlanden. Alle moois wat Noorwegen te bieden heeft in één gebied! Wordt je enthousiast en ben je graag twee weken weg van de beschaving en om thuiskomen in de natuur? Kijk voor een impressie op onze website. Daar kan je je ook aanmelden voor dit jaar.
Trollheimen @ Michiel Smit
Rila Mountain van pxfuel poster.com

Република България!

Norwik 23+ gaat deze zomer de bergen van Bulgarije ontdekken. Hoewel we nog middenin de voorbereidingsfase zitten, zijn we er nu al zeker van dat het een prachtige tocht gaat worden. Bulgarije is misschien niet het eerste land waar je aan denk als je op reis gaat, maar het herbergt prachtige natuur en vele ongebaande paden. Precies wat we nodig hebben voor het ultieme Norwik gevoel. Wil je dit met je eigen ogen ontdekken en je laten overdonderen door de bergtoppen en de bergmeertjes? Neem een kijkje op onze site en meld je aan.

Van berg naar berg

De ene voet voor de andere voet. Dat is het. Een eindeloze hoeveelheid stappen die elkaar opvolgen, waarbij iedere stap even belangrijk is als de vorige. En de volgende. Het ritme van een lichaam dat zo goed als automatisch voortbeweegt. Stap voor stap. Voeten worden voorzichtig neergezet, ogen scannen de grond naar de juiste plek. En dan zoeken naar een slaapplaats. Een vlak stuk grond, bij voorkeur op gras of bosgrond, niet in een kuil. Een beekje in de buurt, waar gedronken en gewassen kan worden. En het uitzicht, waar uren naar gekeken wordt.

Foto's Norwik 2019 @juriancuypers (FB&IG) - 264 staand

Wist je dat...

... Bulgarije de hoogste bergen van het Balkangebied heeft!

... er nu meer stafleden zijn die hun debuut bij Norwik maken dan stafleden die al mee zijn geweest. Lees hieronder meer over de staf!
MailPoet