Norwik Bulgarije

Op 1 juni moesten we besluiten dat Norwik Jong en Norwik 23+ niet konden doorgaan i.v.m. het reisadvies. Op 3 juni veranderde het reisadvies plotseling ten goede en besloten we een doorstart te maken!

De twee kampen zijn samengevoegd voor iedereen in de leeftijd van 16 t/m 35 jaar. De data zijn gewijzigd en het kamp is iets korter dan gebruikelijk.

Norwik gaat komende zomer naar de bergketen Pirin in Bulgarije! 

Aankomstdag op de startplek: dinsdag 3 augustus 2021
Vertrekdag vanaf de eindplek: zondag 15 augustus 2021

Je kunt je inschrijven tot en met 1 juli!

Deelnemersdag ter voorbereiding: zaterdag 3 juli van 13.00-17.00u. Mocht je niet kunnen komen dan horen wij dat graag tijdig, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

Norwik Bulgarije is een avontuurlijk wandelkamp van voor iedereen van 16 t/m 35 jaar. Met een groep van maximaal 25 personen (exclusief de staf) trekken we de natuur in. Dit jaar gaan we naar een bestemming die vorig jaar al op ons verlanglijstje stond: Bulgarije. Hier strekken ongerepte (berg)landschappen zich uit en kun je helemaal op kunt gaan in de wildernis. We zorgen er altijd voor dat het gebied waar we heen gaan zich goed leent voor lange tochten en gezelligheid om een kampvuur.

De tocht
Op een wandeldag stoppen we ’s ochtends vroeg de tenten in de rugzakken, ontbijten met havermoutpap en maken koffie voor de liefhebbers. Als iedereen bepakt en bezakt is, trekken we gezamenlijk de wildernis door. Elke wandeling zal weer anders zijn, afhankelijk van het terrein, de weersomstandigheden en de afstand tot de volgende locatie. Als we aangekomen zijn op de nieuwe kampeerplek ergens in de wildernis, zetten we onze tenten op en gaan in groepjes koken. Nu is er ruimte voor ontspanning, goede gesprekken rond het kampvuur en georganiseerde groepsactiviteiten rond om een thema. Ook houden we grofweg om de drie dagen een rustdag, waarbij je je vermoeide benen weer helemaal kunt laten herstellen. Dit kamp is er voor zowel de ervaren wandelaar als voor de nieuwsgierige avonturier. Goed om te weten is dat iedereen met een normale conditie deze wandelingen kan lopen. Je hoeft dus geen topatleet te zijn!

Praktische zaken
De prijs voor dit avontuur is €425,-. Hiervoor krijg je twee weken biologisch eten en drinken, verzorging van je blaren – als je die hebt – door een gecertificeerde EHBO’er, ervaren gidsen en een avontuurlijke wandelroute. Samen maken we er een onvergetelijke tocht van!

De reis is niet bij de prijs inbegrepen. Deze zul je op eigen gelegenheid ondernemen, bijvoorbeeld in overleg met andere deelnemers. De staf zal de beste reismogelijkheden voor je uitzoeken. Een vlugge schatting wijst op een bedrag rond de 150 tot 300 euro.

Beschik je niet over de financiële middelen om de gehele kampprijs te betalen, neem dan contact met ons op. We willen graag dat het kamp voor iedereen toegankelijk is.

Je kan je aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Wandel jij aankomende zomer met ons mee?