Norwik Corona-beleid

Beste avonturier,

Ook onze meest avontuurlijke momenten zijn op dit moment een sprintje door het park, ietwat haperende videogesprekken met collega’s en een duik onder de douche.

Wij hopen ontzettend dat de kampen komende zomer door kunnen gaan. Het duurt nog een tijdje voor de kampen, en het blijft onzeker hoe het er tegen die tijd voor staat met het virus, dus wij houden de berichtgeving goed in de gaten. We zijn vooral afhankelijk van wat de situatie hier en in de rest van Europa tegen die tijd is.

Als de kampen op basis van de overheids-adviezen rondom corona niet door kunnen gaan, zullen we daar op tijd over communiceren en krijg je uiteraard je geld terug, inclusief administratiekosten. Ook wanneer jij zelf door corona-overmacht niet meer deel kan nemen kan je het volledige bedrag terug krijgen. Graag horen wij dit natuurlijk zo snel mogelijk.

Wij gaan er voorlopig vanuit dat de kampen doorgaan, onze voorbereidingen dus ook en we verheugen ons op jullie aanmeldingen. Uiterlijk 1 juni wordt besloten of de kampen door kunnen gaan. Om die reden moet je het resterende kampgeld voldoen voor 5 juni 2021 in plaats van 1 juni 2021. Zoals beschreven in de algemene voorwaarden is je aanmelding pas definitief na het betalen van het de aanbetaling. Wacht daar dus niet te lang mee, want vol is vol. Wat betreft de reis naar de startplek adviseren we om te carpoolen of om nog even te wachten met het boeken van je reis tot er meer zekerheid over hoe de situatie rond het virus zich ontwikkeld.

In het kort betekent dit:

  • Als je graag mee wil kun je je aanmelden voor één van de kampen.
  • Je aanmelding is definitief na het betalen de aanbetaling en dan gelden de algemene voorwaarden.
  • Norwik houdt jullie op de hoogte als er meer duidelijkheid is over eventuele beperkingen in de zomer en wat dat betekent voor het kamp.
  • Uiterlijk 1 juni 2021 wordt besloten of de kampen door kunnen gaan.
  • Mochten de kampen geannuleerd worden, dan krijgt iedereen zijn geld terug.

Laat het ons weten als er vragen zijn! En beklim vanavond je trap of hoogslaper een keertje extra voor een heel klein beetje berggevoel.