Staf Norwik 23+

Op deze pagina stelt de staf van Norwik 23+ zich aan je voor!

Dieko  33  Utrecht
Projectleider ICT en duurzaamheid bij de gemeente Stichtse Vecht. Staflid bij Norwik 23+ sinds 2019.

“Ik heb door veel gebergten in Europa en Azië gewandeld, zoals Jotunheimen in Noorwegen, het Triglav park in Slovenie en Yakushima in Japan. Graag wil ik samen met vele mensen zulke mooie gebergten ervaren. Tijdens Norwik fix ik alles wat kapot gaat en ik help met het maken van een mooie route en een fijn programma. Ik ben heel benieuwd naar alle deelnemers dit jaar.”


Michiel  28  Rotterdam
Geestelijk verzorger in GGZ, verslavingszorg en ouderenzorg. Maakt zijn debuut bij Norwik 23+

“Als ik in de bergen loop, voel ik binnen enkele dagen dat gedachten beter op hun plek vallen, opeens weet ik beter wie ik ben en wat ik doe. Dat is wat het verblijf in de natuur met mij doet, en die ervaring deel ik graag met andere mensen. Daarnaast kan ik heel erg genieten van alle gedoe rondom het verblijven in de natuur: rugzak herpakken, zwemmen in ijskoude meren, zoeken naar de allerbeste tent-plek, zorgen voor goed voedsel, lekker doorstappen maar er te laat achter komen dat je honger hebt… Hoeveel ervaringen ik ook heb opgedaan, ik leer telkens iets nieuws.”


Rianna 26  Groningen
Muziekdocente op de middelbare school en vioollerares. Staflid sinds 2018.

“Ik ga voor de tweede keer mee als staflid met Norwik 23+ en ik heb er super veel zin in! Elkaar in de bergen ontmoeten en ontdekken wat het doet om even weg te zijn van de bewoonde wereld is voor mij een unieke en onvergetelijke manier om de zomer door te brengen. Ik verheug me erop deze ervaringen met anderen te delen!”


Rutger 27 Utrecht
Organisatieadviseur met een passie voor verandering, maakt zijn debuut bij Norwik 23+.

“In de ongerepte natuur zijn geeft me dat gevoel van ‘wow, ik leef’. Met Norwik wandelen geeft me het gevoel van ‘wooow dit is geweldig’. De afgelopen jaren heb ik veel gewandeld in Europa, het Midden Oosten en de VS. Van een wandeling maak ik graag een avontuur, in de meeste beekjes neem ik wel een bad en als het regent doe ik soms een regendans. Tijdens deze reis ben ik er voor je met al je kwaaltjes, blaren en andere ongemakken. Maar ook als je er gewoon even doorheen zit of een schouder wilt om op te leunen.”