Staf Norwik Albanië

Danne  26  Groningen
Student Scheikunde. Staflid sinds zomer 2019.

“Van jongs af aan kom ik tijdens vakanties al in de bergen en ik heb een grote passie voor alles wat met buitensporten, kamperen en bergen te maken heeft. Op Norwik komt dit alles samen en krijg je er ook nog eens een groep jonge mensen bij die samen een fijne gemeenschap vormen. Ik kijk er naar uit om deze zomer met Norwik een spectaculaire trektocht in de bergen te gaan maken!”

Anouk  25  Utrecht
Muziekdocent. Staflid sinds zomer 2021.

“Ik kan niet wachten tot ik weer met mijn rugzak, een goed paar schoenen en nog beter gezelschap de bergen in kan gaan. De natuur voelt als thuiskomen en ik ben enorm onder de indruk van de sfeer die ontstaat tijdens een kamp zoals Norwik. Een van de manieren waarop ik probeer bij te dragen aan die sfeer, is door fijne muziek mee te nemen en de groep te leiden tijdens de zang ’s avonds. Ook dit jaar ga ik daar weer mijn best op doen, verzoeknummers welkom!”

Tycho  23  Groningen
Student bewegingswetenschappen. Maakt zijn debuut bij Norwik.

“Nieuwsgierig naar wat er achter dat heuveltje verborgen is, naar de ongerepte natuur en de inspanning die het erom vraagt ben ik in mijn element. Telkens weer een nieuwe plek, mensen en uitdaging leren kennen. Dat maakt dat ik zo van trekken door de bergen houd. Dit is de plek waar ik zo graag naar toe ga omdat je telkens weer nieuwe ervaring opdoet of het nou een toppoging, trailrun of mooie wandeling door de bergen is. Elke keer een nieuwe uitdaging en het liefst met een steenbok, rendier of gems die je zit na te staren op een afstandje.”

Rosanne  25  Amsterdam
Student Neurowetenschappen. Staflid sinds zomer 2021.

“Waar we ook terecht komen, ik weet zeker dat het fantastisch wordt. Ik hou van muziek, gezelschap en avontuur, drie dingen die dit kamp zeker terug komen. Als ik een dier kon zijn was ik waarschijnlijk een vogel, zodat ik alle delen van de wereld kon verkennen, vliegend van de ene plek naar de andere. Mijn favoriete deel van wandelen is het gevoel van beweging en zorgeloosheid als de zon of regen in je gezicht valt. Dit kamp kan je vooral bij mij terecht voor fysieke, maar ook mentale support. Heb je er al zin in? Ik in ieder geval wel!”

Salomé  26 Utrecht
Student Scenario aan de Nederlandse Filmacademie. Staflid sinds zomer 2021.

“Voor mij voelt er niets beter dan aan het eind van een lange wandeldag mijn tent opzetten op een prachtige desolate plek. Niets anders dan de natuur om mij heen, het ultieme gevoel van vrijheid! Ik houd van uitdagingen, het kan mij niet hoog en ver genoeg. Met Norwik gaan we samen de grenzen verleggen.”

Stijn  23  Utrecht
Student Natuur- en sterrenkunde. Maakt zijn debuut bij Norwik.

“Toen ik de eerst paar keer samen met mijn broers achter mijn ouders aan wandelde in de bergen, kwam na een tijdje vaak de vraag: ‘Papa, mama. Hoe lang moeten we nog? Zijn we er al bijna?’. Een paar jaar later loop ik zelf in de bergen en geniet ik van de prachtige omgeving. De machtige bergen geven me een soort gevoel van thuiskomen. Dat intense geluksgevoel als je, na een pittige klim, samen op de top van de berg aankomt en van het prachtige uitzicht kan genieten. Ik kijk er naar uit om dit jaar met de staf Norwik Albanië te organiseren en in de zomer samen een avontuurlijke tocht te maken!”

Rosalie  30  Arnhem
Fysiotherapeut. Staflid sinds zomer 2021.

“Natuur en reizen zijn 2 van mijn grote passies. Het liefst ben ik altijd buiten, of dit nou is om te hiken, klimmen, snowboarden of zwemmen, als ik maar in beweging ben. Maar ondertussen vind ik het wel heel belangrijk om de tijd nemen en te genieten van de natuur om mij heen. Ik heb erg veel zin om deze zomer met Norwik het avontuur aan te gaan!” 

 

Tim  27  Amsterdam
Data-analyst. Maakt zijn debuut bij Norwik.

“Ik hou ervan om buiten te zijn, te wandelen en te fietsen, en soms ook om aan de klimmuur te hangen. Ik heb er erg veel zin in om met een grote groep wandel enthousiastelingen op pad te gaan! Spreek me vooral aan als er iets aan de hand is, of als je wil kletsen, of een goed gesprek wil hebben. Hopelijk tot snel!”