Staf Norwik Georgië

Marthy  31  Den Haag
Euritmiedocent en danser. Sinds 2013 staflid bij Norwik Jong (2014-2016) en Norwik 23+ (2017-heden).

“Norwik is één van mijn hoogtepunten van het jaar. Natuur om mij heen, de wind in mijn gezicht en een rugzak op mijn rug is het ultieme gevoel van vrijheid voor mij. Ik neem ook graag een duik in de ijskoude bergbeekjes! Spring jij met mij mee het water in?”

Michiel  32  Amsterdam
Hobby mens. Staflid sinds 2016 bij Norwik Jong (2016-2020), Norwik Ruig (2021) en Norwik Georgië (2022).

“Ik word altijd weer gegrepen door de prachtige natuur en ik ben ook nog lang niet uitgekeken op het wandelen in bergen. Met Norwik heb ik elk jaar een mooie ervaring door de nieuwe omgeving en de wisselende groep jonge mensen die elk jaar weer zorgen voor een geweldig Norwik kamp.”

Anne 29 Utrecht
Humanistisch geestelijk verzorger en (hulp) kok. Staflid Sinds zomer 2022.

“De grootsheid van de bergen verrast mij iedere keer weer en helpt mij het leven vanuit verschillende perspectieven te zien. In de bergen voel ik mij altijd klein en groot tegelijkertijd; klein en speels ten opzichte van de spectaculaire omgeving en groots omdat ik hier doorheen kan bewegen. Graag maak ik verbinding en deel ik deze ervaring met anderen door elkaar te leren kennen in de natuur. Ik ben er om de berg met je op te rennen of juist stap voor stap in het passende tempo vooruit te komen, je blaren te verzorgen, je verhalen te horen of mijn Snicker te delen als je even niet meer kan.”

Thomas  32  Amsterdam 
Arts. Staflid bij Norwik sinds 2021.

“Nadat ik deelgenomen had aan, zo bleek later, het allerlaatste zweden wandelkamp van de Helios kampen (voorloper van Norwik) is bij mij het vuur aangestoken voor het wandelen, het zingen en de warmte van een diverse groep mensen die dezelfde voorliefde voor de natuur delen. Ik herinner mij het als een magisch samenspel tussen kunst, sport en zelfontplooiing. Inmiddels meer dan 10 jaar later sta ik als arts gereed om tijdens het kamp de EHBO en de route te verzorgen.”

Rutger  28  Utrecht
Organisatieadviseur met een passie voor verandering. Staflid bij Norwik 23+ sinds 2020.

“In de ongerepte natuur zijn geeft me dat gevoel van ‘wow, ik leef’. Met Norwik wandelen geeft me het gevoel van ‘wooow dit is geweldig’. De afgelopen jaren heb ik veel gewandeld in Europa, het Midden Oosten en de VS. Van een wandeling maak ik graag een avontuur, in de meeste beekjes neem ik wel een bad en als het regent doe ik soms een regendans. Tijdens deze reis ben ik er voor je met al je kwaaltjes, blaren en andere ongemakken. Maar ook als je er gewoon even doorheen zit of een schouder wilt om op te leunen.”

Hedwig  28  Utrecht
Pedagogisch medewerker en muziekdocent. Staflid bij Norwik 23+ sinds 2021.

“Ken je dat gevoel wanneer je een foto ziet van een mooi natuurgebied en denkt: ‘Daar wil ik ook zijn…’?
Ik kan niet wachten om met een groep fijne mensen twee weken lang buiten te leven, even weg van alle drukte en prikkels, en dan ervaren wat het met je doet: de wind, regen, zon, hoe veel lekkerder het eten smaakt in de buitenlucht, hoe je omgaat met de ongemakken en wie de mensen om je heen eigenlijk zijn. Voor de tweede keer mag ik mee als staflid, o.a. om te zorgen voor kopjes thee en pleisters, mooie liedjes en goede gesprekken bij het kampvuur.”