Staf Norwik Jong

Anouk  24  Amsterdam

Docent Muziek

Maakt haar debuut bij Norwik Jong

‘Echt onbezorgd tot mezelf komen lukt me nergens zo goed als in de natuur. Ik kijk er naar uit om twee weken lang met mijn rugzak, een goed paar schoenen en nog beter gezelschap door de bergen te wandelen. Daarbij mag ik dit jaar ook de muziek van het kamp verzorgen. Samenzang is hoe ik in de muziek terecht ben gekomen en ik heb zin om wat van dat eindeloze plezier mee te nemen op onze tocht.’


Marthy  29  Alfter (Duitsland)

Euritmie docent en danser

Sinds 2013 staflid bij Norwik Jong (2014-2016 en 2021) en Norwik 23+ (2017-2019)

“Norwik is één van mijn hoogtepunt van het jaar. Natuur om mij heen, de wind in mijn gezicht en een rugzak op mijn rug is het ultieme gevoel van vrijheid voor mij. Ik neem ook graag een duik in de ijskoude bergbeekjes! Spring jij met mij mee het water in?”

kk


Simon 26 Amsterdam


Psycholoog, maakt zijn debut bij Norwik 23+

“Ik ben heel enthousiast over onze reisbestemming van 2020: Bulgarije. Het lijkt mij een prachtland en ik hoop dat jullie er ook zo over denken. Ik vind het heerlijk om door de ongerepte natuur op avontuur te gaan: zuivere lucht, magnifieke uitzichten en mooie mensen! Tijdens het lopen ben ik altijd in voor een illegale short cut of een goeie uitdaging. Tevens ben ik er goed in om ongemakkelijke foto’s van mensen te maken dus wees voorbereid!”


Thomas  30  Amsterdam
Arts

Maakt zijn debuut bij Norwik Jong

“Nadat ik deelgenomen had aan, zo bleek later, het allerlaatste zweden wandelkamp van de helios kampen (voorloper van Norwik) is bij mij het vuur aangestoken voor het wandelen, het zingen en de warmte van een diverse groep mensen die dezelfde voorliefde voor de natuur delen. Ik herinner mij het als een magisch samenspel tussen kunst, sport en zelfontplooiing. Inmiddels meer dan 10 jaar later sta ik als arts gereed om tijdens het kamp de EHBO en het eten te verzorgen.”