Staf Norwik Noorwegen

Danne  27  Groningen
Bodemonderzoeker. Staflid sinds zomer 2019.

“Van jongs af aan kom ik tijdens vakanties al in de bergen en ik heb een grote passie voor alles wat met buitensporten, kamperen en bergen te maken heeft. Op Norwik komt dit alles samen en krijg je er ook nog eens een groep jonge mensen bij die samen een fijne gemeenschap vormen. Ik kijk er naar uit om deze zomer met Norwik een spectaculaire trektocht in de bergen te gaan maken!”

Anouk (die/hen)  26   Amsterdam
Muziekdocent. Staflid sinds zomer 2020.

“Ik kan niet wachten tot ik weer met mijn rugzak, een goed paar schoenen en nog beter gezelschap de bergen in kan gaan. De natuur voelt als thuiskomen en ik ben enorm onder de indruk van de sfeer die ontstaat tijdens een kamp zoals Norwik. Een van de manieren waarop ik probeer bij te dragen aan die sfeer, is door fijne muziek mee te nemen en de groep te leiden tijdens de zang ’s avonds. Ook dit jaar ga ik daar weer mijn best op doen, verzoeknummers welkom!”

Hedwig  28  Nieuwegein
Journalist voor medische vakbladen. Staflid sinds dit jaar.

“Mijn eerste ervaring met wildkamperen en een écht meerdaags bergavontuur was tijdens het Norwik kamp van 2016 in Noorwegen. Ik was onder de indruk van de enorme wildernis en van onze zangkunsten. Sindsdien ben ik elk jaar de bergen in getrokken voor een mooi wandelavontuur. Nu ik voor het eerst staflid ben, kijk ik er naar uit om de route te wijzen door de Noorse bergen, pijnlijke voetjes te verzorgen en goede gesprekken te voeren rond het kampvuur!”

Rosanne  25  Amsterdam
Student Neurowetenschappen. Staflid sinds zomer 2021.

“Waar we ook terecht komen, ik weet zeker dat het fantastisch wordt. Ik hou van muziek, gezelschap en avontuur, drie dingen die dit kamp zeker terug komen. Als ik een dier kon zijn was ik waarschijnlijk een vogel, zodat ik alle delen van de wereld kon verkennen, vliegend van de ene plek naar de andere. Mijn favoriete deel van wandelen is het gevoel van beweging en zorgeloosheid als de zon of regen in je gezicht valt. Dit kamp kan je bij mij terecht met al je vragen en gevoelens over het naderende kamp en het thema. Heb je er al zin in? Ik in ieder geval wel!”

Michiel  33  Amsterdam
Schaakdocent. Staflid sinds zomer 2016 bij Norwik.

“Ik word altijd weer gegrepen door de prachtige natuur en ik ben ook nog lang niet uitgekeken op het wandelen in bergen. Met Norwik heb ik elk jaar een mooie ervaring door de nieuwe omgeving en de wisselende groep jonge mensen die elk jaar weer zorgen voor een geweldig Norwik kamp.”

Stijn  24  Utrecht
Student natuurkunde. Staflid sinds zomer 2022.

“Toen ik de eerst paar keer samen met mijn broers achter mijn ouders aan wandelde in de bergen, kwam na een tijdje vaak de vraag: ‘Papa, mama hoe lang moeten we nog? Zijn we er al bijna?’. Een paar jaar later loop ik zelf in de bergen en geniet ik van de prachtige omgeving. De machtige bergen geven me een soort gevoel van thuiskomen. Dat intense geluksgevoel als je, na een pittige klim, samen op de top van de berg aankomt en van het prachtige uitzicht kan genieten. Ik kijk er naar uit om samen met de staf Norwik Noorwegen te organiseren en in de zomer samen met de deelnemers een avontuurlijke tocht te maken!”

Lutsia  23  Delft
Student Design for Interaction. Staflid sinds dit jaar.

“Het hele jaar kijk ik uit naar het moment dat ik de vlaktes van ons kikkerlandje kan inwisselen voor de ruigheid van de bergen. Buiten ben ik het gelukkigst: of dat nou wandelend/fietsend/roeiend is, of genietend van de rust en een goed uitzicht. Het liefst deel ik dit met zoveel mogelijk fantastische mensen! Daarom heb ik heel veel zin jullie te leren kennen en samen avonturen te beleven, tevreden de tenten in te kruipen en ons te verheugen op de volgende dag!”

Tycho  24  Groningen

Student bewegingswetenschappen. Staflid sinds zomer 2022.

“Nieuwsgierig naar wat er achter dat heuveltje verborgen is, naar de ongerepte natuur en de inspanning die het erom vraagt ben ik in mijn element. Telkens weer een nieuwe plek, mensen en uitdaging leren kennen. Dat maakt dat ik zo van trekken door de bergen houd. Dit is de plek waar ik zo graag naar toe ga omdat je telkens weer nieuwe ervaring opdoet of het nou een toppoging, trailrun of mooie wandeling door de bergen is. Elke keer een nieuwe uitdaging en het liefst met een steenbok, rendier of gems die je zit na te staren op een afstandje.”