Staf Norwik Ruig

Danne  24  Groningen
Student Scheikunde. Staflid sinds zomer 2019.

“Van jongs af aan kom ik tijdens vakanties al in de bergen en ik heb een grote passie voor alles wat met buitensporten, kamperen en bergen te maken heeft. Op Norwik komt dit alles samen en krijg je er ook nog eens een groep jonge mensen bij die samen een fijne gemeenschap vormen. Ik kijk er naar uit om deze zomer met Norwik Ruig een spectaculaire trektocht in de bergen te gaan maken!”


Salomé  24  Utrecht
Student Scenario aan de Nederlandse Filmacademie. Staflid sinds zomer 2020.

“Voor mij voelt er niets beter dan aan het eind van een lange wandeldag mijn tent opzetten op een prachtige desolate plek. Niets anders dan de natuur om mij heen, het ultieme gevoel van vrijheid! Ik houd van uitdagingen, het kan mij niet hoog en ver genoeg. Met Norwik Ruig gaan we samen de grenzen verleggen.”

 

 


Wouter  30  Nijmegen
Leerkracht in het basisonderwijs. Staflid sinds zomer 2015.

Organiseert aantal jaren wandelkampen. Bergliefhebber sinds kindertijd. Humor, grenzen en vriendschap staan altijd op zijn paklijst.

 

 

 

Rosalie  29  Arnhem
Fysiotherapeut. Maakt haar debuut bij Norwik Ruig.

“Natuur en reizen zijn 2 van mijn grote passies. Het liefst ben ik altijd buiten, of dit nou is om te hiken, klimmen, snowboarden of zwemmen, als ik maar in beweging ben. Maar ondertussen vind ik het wel heel belangrijk om de tijd nemen en te genieten van de natuur om mij heen. Ik heb erg veel zin om deze zomer met Norwik Ruig het avontuur aan te gaan!”