Norwik Natuurtochten – Welkom!


Ben jij avontuurlijk ingesteld en wil je eens een andere invulling geven aan je zomer? Dan is dit zeker weten wat voor jou! Twee weken op reis met alles wat je nodig hebt in je rugzak. Enthousiaste mensen van jouw leeftijd om je heen. Samen leven tussen bergen en meren. Een ochtendduik in het meer en een kampvuur in de avond.

Het Norwik avontuur wacht op jou! 

We organiseren in de zomer van 2021 drie wandelkampen, klik hieronder voor meer informatie over de kampen of meld je nu aan! Kijk ook op onze instagram en facebook pagina’s voor foto’s van eerdere kampen.

Norwik Jong
bedoeld voor jongeren van 16 t/m 23 jaar
info over Norwik Jong
meld je aan!
impressie foto’s
instagram
facebook

Norwik 23+
bedoeld voor iedereen van 23 t/m 35 jaar
info over Norwik 23+
meld je aan!
impressie foto’s
instagram
facebook

Norwik Ruig
voor ervaren wandelaars van 18 t/m 25 jaar
info over Norwik Ruig
meld je aan!
instagram
facebook

Hoe zit het met corona?

In 2020 waren de kampen helaas niet door gegaan vanwege corona, maar we hopen dat de kampen van de zomer 2021 wel doorgaan en daarom starten we net als andere jaren met de stafwerving. We moeten nog met de staf bespreken hoe we er mee om gaan, mocht het om wat voor reden dan ook niet lukken dan laten we het hier weten. Lees ook ons Corona-beleid.


Norwik is het initiatief van een groep jonge mensen met een passie voor natuurtochten. Ons doel is om deze passie met anderen te delen. We gunnen iedereen de ervaringen van natuurschoon, eenvoud en vriendschap die wij opdoen tijdens deze tochten. Daarom organiseren we elk jaar drie wandelkampen, midden in de natuur. Lees hier meer over onze stichting en waarom wij deze kampen organiseren.

Met dank aan Jurrian Cuypers en Michiel Smit voor de foto’s.