Staf Norwik IJsland

Hedwig  29  Utrecht
Docent muziek en pedagogiek & freelance ritueelmaker. Staflid sinds zomer 2021.

“Ken je dat gevoel wanneer je een foto ziet van een mooi natuurgebied en denkt: ‘Daar wil ik ook zijn!’ En dan het liefst nu meteen? Ik kan niet wachten om met een groep fijne mensen twee weken lang buiten te leven, even weg van alle drukte en prikkels, en dan ervaren wat het met je doet: de wind, regen, zon, hoe veel lekkerder het eten smaakt in de buitenlucht, hoe je omgaat met de ongemakken en wie de mensen om je heen eigenlijk zijn. Voor de vierde keer mag ik mee als staflid, o.a. om te zorgen mooie muziek en goede gesprekken bij het kampvuur.”

Thomas   33  Amsterdam 
Arts. Staflid sinds zomer 2021.

“Nadat ik deelgenomen had aan, zo bleek later, het allerlaatste zweden wandelkamp van de Helios kampen (voorloper van Norwik) is bij mij het vuur aangestoken voor het wandelen, het zingen en de warmte van een diverse groep mensen die dezelfde voorliefde voor de natuur delen. Ik herinner mij het als een magisch samenspel tussen kunst, sport en zelfontplooiing. Inmiddels meer dan 10 jaar later sta ik als arts gereed om tijdens het kamp de EHBO en de route te verzorgen.”

Georgina 30 Amsterdam
Arts. Staflid sinds dit jaar. 

“Schrijver John Muir verwoordde het al mooi: “De bergen roepen, en ik moet gaan.” Sinds ik ben aangestoken met het wandelvirus tijdens een stage in Suriname ruim 10 jaar geleden, trek ik regelmatig naar zo veel mogelijk ongerepte natuur om te voelen wat belangrijk is: in contact zijn met jezelf, met de mensen om je heen en met de natuur. Met een ‘huis’ op je rug besef je dat je helemaal niet veel nodig hebt om geluk te ervaren!
Onwijs veel zin in twee weken wandelen, samen koken, zingen, dansen, spelen en verhalen uitwisselen on the road en rond het kampvuur.”

Michiel   34 Amsterdam
Finance. Staflid sinds zomer 2016.

“Ik word altijd weer gegrepen door de prachtige natuur en ik ben ook nog lang niet uitgekeken op het wandelen in bergen. Met Norwik heb ik elk jaar een mooie ervaring door de nieuwe omgeving en de wisselende groep jonge mensen die elk jaar weer zorgen voor een geweldig Norwik kamp.”

Marthy  32  Den Haag
Euritmiedocent en danser. Staflid sinds zomer 2014.

“Norwik is één van mijn hoogtepunten van het jaar. Natuur om mij heen, de wind in mijn gezicht en een rugzak op mijn rug is het ultieme gevoel van vrijheid voor mij. Ik neem ook graag een duik in de ijskoude bergbeekjes! Spring jij met mij mee het water in?”